Дома / Uncategorized / 15-05-2020 наст: Маре Аризанова -Обработка на басна ,,Волкот и верверичката,, (154)

15-05-2020 наст: Маре Аризанова -Обработка на басна ,,Волкот и верверичката,, (154)

Следи ги инструкциите од видеото!

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Резултати од регионален натпревар по физика

На регионалниот натпревар по физика кој се одржа на Природно математичкиот факултет во Скопје, нашиот …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *