Дома / Uncategorized / 15-05-2020 наст: Ибро Фиуљанин – Активности за проверување на знаењата

15-05-2020 наст: Ибро Фиуљанин – Активности за проверување на знаењата

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е image-7.png
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е image-8.png

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен Извештај за работата на училиштето 2019/20

Во Прилог е Годишниот извештај за работа на училиштето во учебната 2019/20 година. Годишен-извештај-2019-2020Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *