Дома / Uncategorized / 14-05-2020 наст: Маре Аризанова -Практично мерење и пресметување поголеми периметари и плоштини.

14-05-2020 наст: Маре Аризанова -Практично мерење и пресметување поголеми периметари и плоштини.

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *