Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 14.04.2020 Iб одд. -Препознавање на симболот на гласовите (буквите) А и Б во имињата на предметите кои се запишани под соодветна слика Пишување елементи од буквите во фиксиран простор

14.04.2020 Iб одд. -Препознавање на симболот на гласовите (буквите) А и Б во имињата на предметите кои се запишани под соодветна слика Пишување елементи од буквите во фиксиран простор

За Маја Ефтимова

Наставник во одделенска настава.

Провери

09.06.2020-Собирање до 20

Решете го квизот https://learningapps.org/display?v=pykspt7r320&fbclid=IwAR35w5812dVSb7KiXV2ZDvMXYblU47tw78eXpzS03AUGJXW4vjsxDQkZH0o

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *