Дома / Uncategorized / 14.04.2020 Вежби за местолопожба на координати

14.04.2020 Вежби за местолопожба на координати

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Под мотото „Другарството е дел од детската среќа“ започнаа да се реализираат предвидените активности по повод Детската недела 2022 година

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.