Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МУЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 5 ТО ОДД. / 14.04.2020г Песна Голем ден – Велигден

14.04.2020г Песна Голем ден – Велигден

Стр. 88

Цели :
 – Да развива интерес за пеење.
– Да го проширува опсегот на гласот.
-Да се поттикнува да ги применува основните видови темпа.

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

05.05.2020г. Музичко Корона, лак и точка стр.62, 63

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *