Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА 8 МО ОДД. / 13-16.4.2020, English- 8th grade Развивање на мултикултурализам – Значење и традиција за Easter

13-16.4.2020, English- 8th grade Развивање на мултикултурализам – Значење и традиција за Easter

За Милка Петкова

Професор по англиски јазик и книжевност

Провери

Заштитено: Обработка на граматичка структура – повратни заменки; Вежби – повратни заменки

Нема извадок бидејќи ова е заштитен напис.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *