Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА 2 РО ОДД. / 13-16.4 Велигден – песничка; Велигден – изработка на честитка за Велигден

13-16.4 Велигден – песничка; Велигден – изработка на честитка за Велигден

За Елизабета Камчева

Наставник по Англиски јазик.

Провери

Правење постер за облека

Ученици, отворете на стр.58 од учебникот и слушнете ја внимателно задача 13. Треба да го …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *