Дома / Uncategorized / 13-05-2020 наст: Ибро Фиуљанин -Песна: Готвачот Методија (152,153)

13-05-2020 наст: Ибро Фиуљанин -Песна: Готвачот Методија (152,153)

Следете ги инструкциите од видеото!

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен Извештај за работата на училиштето 2019/20

Во Прилог е Годишниот извештај за работа на училиштето во учебната 2019/20 година. Годишен-извештај-2019-2020Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *