Дома / Uncategorized / 13-05-2020 наст: Ибро Фиуљанин – Периметар и плоштина – решавање проблеми

13-05-2020 наст: Ибро Фиуљанин – Периметар и плоштина – решавање проблеми

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *