13.05.2020г. Нерамноделен 5/8 такт

За Лидија Гајдова - Трајановска

Наставник по Музичко образование, Проекти од музичката уметност, Иновации, Училиштен хор, Училиштен оркестар

Провери

15.04.2020 Народни инструменти

Народни-инструментиПреземи Muzicko_6_makПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *