Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / МУЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 8 МО ОДД. / 13.04.2020 Лимени дувачки инструменти

13.04.2020 Лимени дувачки инструменти

За Лидија Гајдова - Трајановска

Наставник по Музичко образование, Проекти од музичката уметност, Иновации, Училиштен хор, Училиштен оркестар

Провери

23.04.2020г. Ора кај другите народи во регионот и светот

https://youtu.be/Pi4F9YfwKKw?t=516

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *