Дома / Uncategorized / 13.04.2020 Директен и индиректен говор

13.04.2020 Директен и индиректен говор

Внимателно проследете го овој видео час и работете според дадените напатствија во него.

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *