Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / МУЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 8 МО ОДД. / 12.05.2020 Усвојување на поимите симфонија, оркестар и филхармонија

12.05.2020 Усвојување на поимите симфонија, оркестар и филхармонија

За Лидија Гајдова - Трајановска

Наставник по Музичко образование, Проекти од музичката уметност, Иновации, Училиштен хор, Училиштен оркестар

Провери

13.04.2020 Лимени дувачки инструменти

Лимени-дувачки-инструментиПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *