Дома / Uncategorized / 12-05-2020 наст: Маре Аризанова -Симболи на ЕУ (87)

12-05-2020 наст: Маре Аризанова -Симболи на ЕУ (87)

Следи ги инструкциите на видеото !

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

5 ОКТОМВРИ- ДЕН НА УЧИТЕЛОТ

Во текот на Детската недела има еден голем и значаен ден кој се празнува во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *