Дома / Uncategorized / 12-05-2020 наст:Маре Аризанова -Утврдување на текст ,,Сите мајки се такви,, – втор час (150,151)

12-05-2020 наст:Маре Аризанова -Утврдување на текст ,,Сите мајки се такви,, – втор час (150,151)

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј!

Аз, буки, веди… 24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј! Делата на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.