Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 4 ТО ОДД. / 12.05.2020-За еден Диме и неговата желба

12.05.2020-За еден Диме и неговата желба

-Расказот има воведен и главен дел но нема завршен дел. Ваша задача е да го раскажете расказот ,а потоа да го довршите. Сигурно имате многу идии.Напишете ги.

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

21.05.2020- тест

Македонски-тест-полугодишенПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *