Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 3 ТО ОДД. / 12.05.2020г.Математика Мерења, читање на мерни единици

12.05.2020г.Математика Мерења, читање на мерни единици

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020г.Венов дијаграм

стр.41 од работните тетратки да се реши задачата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *