Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 11.05.2020-Делови на растението-стебло

11.05.2020-Делови на растението-стебло

Разгледај ја книгата и дознај за стеблото на растенијата

https://read.bookcreator.com/vdunKQYEgZXYLbmxGLjq8x381V83/3cbLW-q1QpmKVKoTVnQk2Q?fbclid=IwAR1FBiCuuK1AxDJ9DA0gGBzDAdLGt6XZBdhwrKDh1jo22oKcGYYgzN5BTCk

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *