08.06.2020-Сообраќај-тест

-изработете ја и последната макета од автобуската постојка од елементите од Мега техна

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *