Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 08.06.2020-Собирање и одземање до 10

08.06.2020-Собирање и одземање до 10

Да повториме што научивме,по можност испринтајте го наставниот лист,или препишете го.

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

04.06.2020-Интерпретација на поетска творба

Со помош на Вашите родители прочитајте ја стихотворбата ,разговарајте за содржината.Потоа илустрирајте ја содржината.и илустрацијата …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *