Дома / Uncategorized / 08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст и дополнете ја табелета според барањето. Доцртајте уште 4 реда во колоната и запишете уште 4 причини и последици кои сте ги согледале во текот на вашето образование во овие 5 години. Нека биде ваше лично искуство! Верувам дека имате многу животни лекции доживеано и имате свое видување на истите.Пријатна работа !

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

03-06-2020 Ибро Фиуљанин -Обработка на текст ,,Емил и детективите,, – (103,104,105)

Запишете ги прашањата и одговорите кои се дадени во оваа видео лекција во вашите тетратки. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *