Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 4 ТО ОДД. / 08.05.2020-Правописни знаци („ “)-наводници

08.05.2020-Правописни знаци („ “)-наводници

-На стр.145 во учебникот има реченици, ваша задача е да ги поставите правилно наводниците на соодветно место.

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

21.05.2020- тест

Македонски-тест-полугодишенПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *