Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 08.05.2020- Мерење маса со не стандардни и стандардни мерки

08.05.2020- Мерење маса со не стандардни и стандардни мерки

https://kahoot.it/challenge/4d37b9f8-81b3-4b37-89a4-432d5714a866_1588186475633?fbclid=IwAR2-weH0cheiuW87UrnuIIXD4pVfhwM0kPdV4gNKuKZMamhpcQnCA1MS7rs

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *