Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 08.05.2020-Делови на растението-Корен

08.05.2020-Делови на растението-Корен

https://read.bookcreator.com/npaeQvGnBqNNXT5ThVTikQLUAfs1/Ai9eJXkrR7urNun-qGD26g?fbclid=IwAR1mBbwCF2gpNYxg7JhZrm4pm3WSqo6tPg6pq0JDSq-OEOa-SwI7Y6A9y9A

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *