07.05.2020-Сантиметри

Милиметар — Википедија

-Обиди се да нацрташ искршена линија со вкупна должина од 10см.

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

26.05.2020-Мерење и решавање проблеми-тематски тест

мерење-и-решавање-проблеми-тематски-тестПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *