Дома / Uncategorized / 07-05-2020 наст: МАРЕ АРИЗАНОВА – Вежби за читање и споредување мерни единици за време

07-05-2020 наст: МАРЕ АРИЗАНОВА – Вежби за читање и споредување мерни единици за време

Реши во работна тетратка 73!

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Резултати од регионален натпревар по физика

На регионалниот натпревар по физика кој се одржа на Природно математичкиот факултет во Скопје, нашиот …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *