07.05.2020 Компјутерска графика

За Сашко Арсовски

Наставник по Ликовно образование, Проекти од ликовната уметност.

Провери

16.04.2020 Фотографијата во функција на ликовно дизајнерски решенија

Фотографијата-во-функција-на-ликовно-дизајнерски-решенија-VIIIПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *