Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 07.05.2020-Вагата е во рамнотежа

07.05.2020-Вагата е во рамнотежа

Отвори ја презентацијата и види како се мери маса

https://app.edu.buncee.com/buncee/ffd2c2aace284c5dbad9d81c6bd705d1?fbclid=IwAR3HYx23qC1ZiVYKeNOJYqB1Kzdj4SKSE-3yFrrY0Kv3wMOb7B_HciDYho8

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *