Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ПРИРОДНИ НАУКИ ЗА 4 ТО ОДД / 06.05.2020-Создавање и мерење на звук

06.05.2020-Создавање и мерење на звук

-Откако ќе го препишете планот во тетратките и ќе ги прочитате и научите лекциите на стр.114,115,116,117-одговорете ги прашањата на стр 26 и 27 во работната тетратка Ова задолжение ви е до следниот вторник 12.05.2020год.

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

15.05.2020-Како патува звукот до нашите уши?

Како-патува-звукот-до-нашите-ушиПреземи Работен-лист-МАТЕРИЈАЛИ-ИЗОЛАТОРИПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *