Дома / Uncategorized / 06-05-2020 наст: Маре Аризанова -Обработка на приказната,,Кошулата на среќниот човек,, (144,145)

06-05-2020 наст: Маре Аризанова -Обработка на приказната,,Кошулата на среќниот човек,, (144,145)

  • ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ДИДСУСИЈАТА 1
  • ОДГОВОРИ НА ПРАШАЊАТА: Мислиш ли дека си среќен? Зошто?

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј!

Аз, буки, веди… 24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј! Делата на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.