Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 5 ТО ОДД. / 06.05.2020г Писмено изразување според дадени прашања ,,СРЕЌА,,

06.05.2020г Писмено изразување според дадени прашања ,,СРЕЌА,,

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

02.06.2020г. Пипи долгиот чорап-2 час

Прераскажување на текстот Пипи долгиот чорап во тетратките. Прераскажете го на видео снимка.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *