Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ОПШТЕСТВО ЗА 3 ТО ОДД. / 06.05.2020г. ,, Кој управува со сообраќајните средства?,,

06.05.2020г. ,, Кој управува со сообраќајните средства?,,

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

29.04.2020г.Пред Крстосница

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *