Дома / Uncategorized / 05-05-2020 наст: ИБРО ФИУЉАНИН – СПОРЕДУВАЊЕ НА ВРЕМЕ стр. 126 и 127

05-05-2020 наст: ИБРО ФИУЉАНИН – СПОРЕДУВАЊЕ НА ВРЕМЕ стр. 126 и 127

Разгледајте ги:
-зад.1 на стр.126 и решете ја
-дајте одговори на прашањата во 1,2,3,4 и 5 задача на стр.127. Одговорите се наошаат во табелите кои ви се дадени над задачите.

ВАЖНО ЗАДОЛЖЕНИЕ!
ИЗЛЕЗЕТЕ ОД ДОМА И НАЈМАЛКУ ЕДЕН ЧАС ПЕШАЧЕТЕ, ВОЗЕТЕ ВЕЛОСИПЕД ИЛИ РОЛЕРИ

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен извештај за работата на училиштето за учебната 2021-2022 година

Годишен-извештај-за-работата-на-училиштето-2021-2022Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *