Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 04.06.2020-Интерпретација на поетска творба

04.06.2020-Интерпретација на поетска творба

Со помош на Вашите родители прочитајте ја стихотворбата ,разговарајте за содржината.Потоа илустрирајте ја содржината.и илустрацијата пратетеја тука.

https://read.bookcreator.com/r8tlvKuEQWT88VdJZzcxeQc9GcN2/96joESjETqOU7BeZfhUK4Q?fbclid=IwAR0VFB5QbNKlxqa1e0wJNOWbjVT8un70d2nz248piSmhraf4Qp1qYnMOzbo

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *