Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 04.05.2020- Ниско високо

04.05.2020- Ниско високо

Разгледај ја книгата, на последната страна имаш домашна работа,заврши ја и прикачи ја.

Линк: https://read.bookcreator.com/5T1j0xaYybNnU1iuAHU0bCSQbhk1/Wr565wz-SCmQIgkV0rFQrA?fbclid=IwAR08oW8FAvDRK0ntUjKyQTEuPwr-pXK4gnEj4XZ37SuCTlEdn1ICsA1VnFA

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *