Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ЛИКОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 9 ТО ОДД. / 02.06.2020 Сликарски текстури и фактири

02.06.2020 Сликарски текстури и фактири

За Сашко Арсовски

Наставник по Ликовно образование, Проекти од ликовната уметност.

Провери

28.04.2020 Особеностите на класичните ликовни постапки

Имитација-на-мозаикПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *