Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 5 ТО ОДД. / 02.06.2020г. Пипи долгиот чорап-2 час

02.06.2020г. Пипи долгиот чорап-2 час

Прераскажување на текстот Пипи долгиот чорап во тетратките. Прераскажете го на видео снимка.

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020г. Македонски Пипи долгиот чорап стр. 140.

Освен текстот во учебникот слушнете ги деловите од аудио лектирата ,,Пипи долгиот чорап,,. Можете да …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *