02.06.2020г.Музичко Цреша -песна

Црешко црешко црешничке

колку си ми мила

црвенка и убавка

ко да си од свила.

Јас би ти ги чувала

твоите плодој драги

ама ете не можам

многу ми се благи.

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

21.04.2020г. ,,Овчарче мило премило,,-песна

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *