Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 3 ТО ОДД. / 02.06.2020г.Математика Листи и табели

02.06.2020г.Математика Листи и табели

Фотографија на Verica Vasileva Maneva.

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

27.05.2020г Математика Столбест дијаграм стр98.

На стр. 98 од учебникот да се реши задача 1 и на стр. 77 од …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *