Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 3 ТО ОДД. / 01.06,2020г. Анализа на тестот по македонски јазик

01.06,2020г. Анализа на тестот по македонски јазик

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

26.05.2020г.Македонски стр.192 „Компјутерџии“-запознавање со интернет

План за работа Наслов:Компјутерџии, извадок од книгата,,Гледалото зад огледалото,, Писател:Јадранка Владова Тема Компјутери и интернет …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *