01.06.2020г.Венов дијаграм

стр.41 од работните тетратки да се реши задачата

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

27.05.2020г Математика Столбест дијаграм стр98.

На стр. 98 од учебникот да се реши задача 1 и на стр. 77 од …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *