Дома / Новости / Честитки за нашите полуматуранти!

Честитки за нашите полуматуранти!

Чекорите гордо и храбро на патот кон успехот, од срце ви посакува колективот на ООУ “Даме Груев” !

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Резултати од државниот натпревар по англиски јазик!

Честитки до нашите ученици Марија Бешовска, Надја Лазова, Иван Трендафилов кои на регионалниот натпревар по …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.