Дома / Новости / Училиштен натпревар по англиски јазик

Училиштен натпревар по англиски јазик

На ден 25.02.2021 година во просториите на нашето училиште се оддржа училиштен натпревар по англиски јазик, на кои учество земаа ученици од петто до девето одделение.

Во продолжение се резултатите од натпреварот.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Мултикултурни работилници по повод Патрониот празник

Денес, 20.12.2021 ( понеделник) по повод одбележување на Партониот празник на ООУ ,,Даме Груев” , …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *