Дома / Новости / Училишен натпревар по Биологија

Училишен натпревар по Биологија

Денес во ПОУ„Даме Груев“-Виничани се одржаучилишен натпревар по Биологија со ученици од 8мо одделение организиран однаставникот Каролина Кирова.Целта на натпреварот е да се утврди знаењето научениците во овој класификационен период за да најдобрите двајца со најмногупоени бидат учесници на Општинскиот натпревар по Биологија кој ќе се одржи на23.02.2019 год.Натпреварот започна  во 12h.итраеше до 13h.Себеше организирано и спроведено во најдобар ред,а учениците задоволни од начинотна тестирање го завршија со позитивна мисла и енергија.Им благодарам на ситеученици и им посакувам многу среќа и знаења за понатаму.

Учесници : Ученици од 8мо одделение (5ученика)

1.Андреа Велиновска

2.Наталија Малчева

3.Димитар Киров

4.Зорана Крстева

5.КатеринаКрстевска

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

Нашата ученичка Марија Будимова под менторство на наставничката по македонски јазик, Лидија Каратулкова освои прво место на општинскиот натпревар “Млади библиотекари”

Нашата ученичка Марија Будимова под менторство на наставничката по македонски јазик, Лидија Каратулкова освои прво …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *