Дома / Новости / Учениците од одделенска настава од нашето училиште, во текот на вчерашниот ден ја проследија театарската претстава “Рибарот и златната рипка”

Учениците од одделенска настава од нашето училиште, во текот на вчерашниот ден ја проследија театарската претстава “Рибарот и златната рипка”

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *