Тест за 9 одд . 27-03.05

За Ели Неделковска

Наставник по Природни науки, Биологија.

Провери

04-10.05 Монохибридно вкрстување во генетиката

04-10.05-Монохибридно-вкрстување-во-генетикатаПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *