Дома / Uncategorized / Соопштение

Соопштение

Почитувани ученици и родители, ве известуваме дека согласно одлуката на МОН и СОНК, од утре започнуваме со редовна настава!

https://mon.gov.mk/content/?id=4703&fbclid=IwAR2PJq9V47455X3wlu72ioVMk-Qtrl53ebDmpyym5Ftx7pG7nTXsZq0smNk

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Конкурс за избор на ученик – првенец на генерација за учебната 2021/2022!

Право на учество имаат ученици од деветто оделение кои ги исполнуваат следниве услови: Да покажуваат …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.