Дома / Новости / Соопштение: Општински натпревар по Хемија за учениците од 8-мо и 9-то одд

Соопштение: Општински натпревар по Хемија за учениците од 8-мо и 9-то одд

Им се соопштува на сите ученици,наставници и пошироката јавност дека на ден 16.03.2019 год.(сабота),во просториите на нашето училиште ќе се одржи Општински натпревар по Хемија за учениците од 8-мо и 9-то одд.

На истиот учество ќе земат и наши ученици како и ученици од Основните училишта од Општина Неготино и Демир Капија,бидејќи овв година нашето училиште е училиште домаќин на овој натпревар.

На сите ученици им посакуваме среќа и успех за понатамошен пласман а успех им посакуваме и на нивните ментори. 

                                                                            Со почит

                                                      Даме Груев – Градско

За Систем Администратор

Провери

Општинското основно училиште “Даме Груев”, врз основа на Правилникот за пофалби и награди на учениците распишува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *