Дома / Огласна табла / Огласна табла за вработени / Соопштение за патрониот празник

Соопштение за патрониот празник

СООПШТЕНИЕ

ООУ,,Даме Груев,,Градско ги известува учениците и вработените дека по повод Патрониот празник на училиштето на ден 23.12.2020 година (Среда) нема да се изведува настава.

По тој повод на учениците и вработените им го  честитаме Патрониот празник.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

КОНКУРС за ангажирање надворешни соработници за стручна работа во Бирото за развој на образованието

БРО во соработка со МОН објави конкурс за ангажирање надворешни соработници кои заедно со советниците …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *